هنر , خلاقیت , آموزش

سایت آموزشی هنری همیشه بیدار برای هنر دوستان و افراد خلاق

هنر , خلاقیت , آموزش

سایت آموزشی هنری همیشه بیدار برای هنر دوستان و افراد خلاق

:: از آنجا که اکثر ما تصور غلطی از یادگیری هنر طراحی داریم و طراحی را بیشتر یک استعداد خدا دادی می دانیم .
در حالی که طراحی بیشتر از آنکه نیاز به استعداد داشته باشد نیازمند آموزش , خلاقیت و پشتکار است. در واقع همه ما می‌توانیم به خوبیِ هنرمندانِ بزرگ طراحی کنیم کد بنویسیم و حتی قطعات الکترونیکی مخصوص برای خودمان بسازیم فقط نیازمند روشن شدن راه و زندگی نامه ی هنرمندان و افراد بزرگ هستیم تا به خود ایمان بیاوریم و پا پیش گزاریم.
بنا براین سایت همیشه بیدار ( http://online24h.ir) در تلاش برای افزایش سطح هنری و حرفه ای کاربران علاقه مند و هنرمندان عزیز می باشد تا این نقصان کوچک زندگیمان را برطرف سازیم.
وبلاگ من ( http://Online24H.blog.ir) از کاربرانی که در زمینه های هنری مهارت و فعالیت دارند دعوت به همکاری می نماید.
و از هنرمندانی که علاقه دارند آثارشان در وبلاگ یا سایت همیشه بیدار به نمایش در آید تقاضا می کند آثار خود را به ایمیل
aminis151@gmail.com
ارسال نمایند.

مدیریت Online24H.ir , Online24H.blog.ir :سعید امینی

پیام های کوتاه
  • ۳۱ فروردين ۹۴ , ۰۴:۵۶
    هنر
آخرین نظرات

۱۰ مطلب در آذر ۱۳۹۴ ثبت شده است

سلام دوستان عزیز ،

بعضی از ماها طراح گرافیک هستیم و بعضی هم کدنویس . در زمینه طراحی وب اصولا خیلی سخت میشه فردی رو پیدا کرد که به هر دو بخش مسلط باشه . گاهاً همین که ما در یکی از این موارد تخصص داریم و از مورد دیگر یا بی اطلاع هستیم و یا علم کافی رو نداریم ، مشکل بزرگی رو برای ما ایجاد میکنه تا نتونیم به تنهایی وب سایت های مورد نظرمون رو طراحی کنیم .

نرم افزار Adobe Muse چیست ؟

شرکت Adobe حدودا در سال ۲۰۱۱ حرکتی رو شروع کرد که میشه گفت تحول عظیمی در علوم طراحی وب به شمار میومد . این شرکت نرم افزاری رو تحت عنوان Adobe Muse رو در تاریخ August ۱۵, ۲۰۱۱ در اختیار عموم قرار داد و مقرر شد که تا سال ۲۰۱۲ ( May ۷, ۲۰۱۲ ) که نسخه نهایی این نرم افزار ارائه میشه به صورت رایگان عرضه بشه . در حال حاضر هم از اینجا نسخه نمایشی اون از سری CC یا در حقیقت Adobe Creative Cloud هست ، قابل دریافته .

آخرین نسخه این نرم افزار در تاریخ June 18, 2014 برای سیستم عامل های ویندوز و مک ارائه شده .

نرم افزار Adobe Muse توانایی این رو داره که از صفر تا صد طراحی و راه اندازی وب سایت های استاتیکی شما رو انجام بده بدون اینکه شما حتی ۱ خط کدنویسی کنید ! میشه گفت این نوع طراحی وب ، نسل پیشرفته وب سایت های فلشی هستند که با نرم افزار Adobe Flash و یا Swishmaxساخته میشدند چون اون وب سایت ها هم نیازی به دانش کدنویسی نداشتند و فقط کافی بود کار با نرم افزار رو یاد بگیرید و بتونید از ابزارها به درستی استفاده کنین .

adobemuse

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۴۲
مهندس عشق هنر

سلام دوستان عزیز ،

در این نوشته میخوایم در مورد آموزش Brush Tool در فتوشاپ صحبت کنیم و کاربرد Brush ها رو در طراحی گرافیک تشریح کنیم پس خواهش میکنم با من همراه باشید :

brush-

Brush براش چیست ؟

منظور از براش یا Brush ، ” قلم مو ” هست که ممکنه ما در کودکی بارها و بارها به همراه آبرنگ با اون نقاشی کشیده باشیم . براش ها نسبتا کاربرد بالایی در فتوشاپ دارند اما ما کمتر از اونها در طراحی وب استفاده میکنیم ولی به خاطر اهمیت بالایی که دارند ، لازم دونستم در موردشون توضیحات کاملی بدیم .

Brush ها در حقیقت تصاویری هستند که شما میتونید اون ها رو به صورت سمپل براشی ازشون استفاده کنین به عبارت دیگه هر عکسی میتونه به براش تبدیل بشه . مثل عکس برگ درخت . برای اینکه بیشتر با کاربرد این ابزار آشنا بشید به ادامه آموزش توجه کنین .

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۴۰
مهندس عشق هنر

سلام دوستان عزیز ،

این مقاله یکی از مقالات منتشر شده در چهارمین شماره ماهنامه طراحی وب می باشد که به جهت استقبال مخاطبین در سایت هم قرار میگیرد .

گاهی اوقات ما در فتوشاپ با فایل های حجیم و بزرگی سرو کار داریم و تعدد لایه ها باعث سردرگمی ما میشه . حالا اگر بخوایم یک سری پارامتر هایی رو در چند لایه اعمال کنیم این کار رو واسه ما سخت میکنه چون باید یک به یک بر روی هر لایه تغییرات رو لحاظ کنیم . به عنوان مثال فرض کنید ما میخوایم Drop Shadow رو در FX چند لایه تغییر بدیم . خب برای این کار باید به  Layer Style  کلیه اون لایه ها مراجعه کنیم و دراپ شادو هر کدوم رو تنظیم کنیم .  خب این کار بسیار سخت و طاقت فرسا هست ولی هیچ گاه فکرشو کردید که شاید راه دیگه ای هم باشه که این کار رو با چند کلیک برای ما انجام بده  ؟ پس ادامه آموزش رو مطالعه کنین .

پلاگین Composer فتوشاپ

پلاگین Composer که توسط وب سایت jasonforal.com ارائه شده امکان این رو برای شما فراهم میکنه که در حقیقت لایه های فایل فتوشاپی خودتون رو با هم سینک ( Sync ) کنین و  تغییرات خاصی رو به یک باره روی همه لایه های انتخاب شده اعمال کنین . در زیر به ویژگی های این افزونه اشاره میکنم :

 

Composer

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۳۸
مهندس عشق هنر

سلام به همه شما دوستان عزیز ،

این مقاله یکی از مقالات منتشر شده در چهارمین شماره ماهنامه طراحی وب می باشد که به جهت استقبال مخاطبین در سایت هم قرار میگیرد . این مقاله یکی از مقالات ترجمه شده می باشد و به زبان عامیانه نویسنده منتشر میشود .

۶ راهکار ساده از اصول اولیه رنگ شناسی وب

به وضوح یکی از اولین کلاس های هنر خودم رو به یاد میارم ، وقتی که به عنوان یک کودک مشتاق در مورد گروهی از رنگ های روشن پرس و جو میکردم . انجا بود که رنگ های اصلی رو با هم ترکیب کردم تا بتونم رنگ های غیر اصلی رو به وجود بیارم و از این کار لذت بردم چون به این پی بردم که وقتی میشه دو رنگ رو با هم ترکیب کرد ، برای به وجود آوردن یه رنگ جدید میشه رنگ های مختلفی رو با هم ادغام کرد و باز هم رنگ های جدیدتری رو بوجود آورد . مهم نبود که از چه طریقی تونستم به این مهم دست پیدا کنم و فقط این اهمیت داشت که تونستم رنگ جدیدی رو بوجود بیارم .

 

سال های بعد وقتی که داشتم به عنوان یک طراح وب تازه کار کار میکردم ٬ چیزهای مشابهی که قبلا گذرونده بودم رو یک بار دیگه تجربه کردم . موقع کار داخل یک تله ای از رنگ های بسیار زیاد افتادم که نمیشد از اونها دوری کرد . بله ، ‌رنگ های بسیار زیاد و تازه داستان به همین جا ختم نمیشد ! ترکیب اونها به روش غلط منجر به درست شدن رنگ های بی استفاده میشد .
من سعی کردم تلاش کنم و در مورد طرح های رنگی وب بیشتر یاد بگیرم که باعث شد اطلاعات بسیار بسیار جالبی در مورد تئوری رنگ پیدا کنم . من در مورد رنگ ها ٬ ته رنگ ها ٬ سایه ها ٬ نوا ها ٬ اشباع کردن و روشنایی مطالعه داشتم . رنگ های مشابه ٬ تک رنگ ها و رنگ های سه تایی ٬ رنگ های مکمل و بقیه طرح های رنگی ترکییبی از دیگر چیزایی بود که بهشون پرداختم .

rgb

در این آموزش قصد دارم که ۶ راه کارساز مطمئن که هیچ وقت غلط جواب نمیدهند رو با شما به اشتراک بذارم تا به یک فهم بنیادی هنگام کار کردن با رنگ ها وقتی که دارید یک وب رو طراحی میکنید دست پیدا کنید . دقت کنین که این ها قانون نیستند همونطور که وقتی وارد حرفه ای ها بشید کاملا مسیر دیگه ای رو برای درست کردن طرح های رنگی استفاده میکنین . با این وجود این ها نقاط شروع هستند ٬ یک سری راهکار های ایمن رو در این زمینه به شما معرفی کنم .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۳۱
مهندس عشق هنر

دوستان و همراهان عزیز سلام ،

این مقاله یکی از مقالات منتشر شده در پنجمین شماره ماهنامه طراحی وب هست که به جهت استقبال مخاطبین ، در وب سایت نیز منتشر میگردد .

ساخت گرید ها در فتوشاپ تنها با چند کلیک

در شماره های قبلی ماهنامه ، در مورد گرید بندی و اهمیت استفاده از گرید ها صحبت کردیم . در این مقاله میخوایم روشی ساده و پر سرعت رو برای ایجاد همان گرید ها به شما آموزش بدیم . مسلما تا به الان به اهمیت بالای گرید ها و نحوه استفاده صحیح از آنها پی بردید و بی شک تا الان از سمپل گرید های آماده ای از جمله گرید ۹۶۰ که قبلا معرفی کردم استفاده کردید . وب سایت های زیادی وجود دارند که این امکان رو به شما میده که بتونید گرید مورد نظر خودتون رو تنظیم و استفاده کنین اما اگر این امکان در فتوشاپ و در کنار ابزارها بود خیلی میتونست مفید تر باشه و سرعت کار ما رو بالا ببره .

خوشحال باشید چون چنین امکانی وجود داره . برای آشنایی بیشتر با من همراه باشین :

پلاگین GuideGuide برای فتوشاپ

این پلاگین توسط جعبه ابزاری که در اختیار شما قرار میده ، این امکان رو فراهم میکنه که بتونید خطوط عمودی و افقی و در حقیقت گرید بندی خودتون رو تنظیم و همون موقع روی فایل اصلی اعمال کنین . شما در این جعبه ابزار امکان تعیین ، تعداد خطوط عمودی ، تعداد خطوط افقی ، فاصله بین خطوط و… رو دارید .

GuideGuid

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۳۰
مهندس عشق هنر

سلامی مجدد به همه دوستان علاقه مند به طراحی وب و گرافیک

در این نوشته قصد دارم با ذکر ۳ نمونه در مورد اینکه چگونه وب سایتی برای فروش موثر یک محصول طراحی کنیم صحبت مفید و مختصری داشته باشیم .

shop-product

تعریف صحیح یک وب سایت برای فروش موثر یک محصول

قبل از اینکه بخوایم در مورد مسائل فنی و دقیقتر صحبت کنیم باید اول بدونم منظورمون از یک وب سایت برای فروش موثر یک محصول چیه ؟ منظور ما وب سایتیست که اطلاعات محصول مورد نظر ما رو داخل خودش قرار داده باشه و اون اطلاعات به شکلی به نمایش گذاشته بشه که بتونه در فروش اون محصول موثر باشه و صرفا معرفی کننده محصول نباشه که اصطلاحا از این سایت ها و صفحات با نام صفحات فرود نام برده میشه . زمانی که بحث فروش و مسائل مالی هست ما باید به موارد زیادی توجه داشته باشیم ، از جمله جذب و متقاعد کردن مشتری در کمترین زمان ممکن و فراهم آوری بستر مناسب برای خرید محصول و در حقیقت بالا بردن نرخ خرید .

چنین وب سایت هایی منحصرا برای فروش یک یا چند محصول طراحی میشن و اطلاعاتی در اختیار مخاطب قرار داده میشه که کاملا با اون محصول یا محصولات مرتبط بوده و جهت تشریح امکانات ، خدمات و ویژگی های اون طراحی خواهد شد .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۲۹
مهندس عشق هنر

سلام به همه همراهان عزیز ،

در این نوشته در مورد ۵ طراحی برتر صفحه فرود اپلیکیشن ها در سال ۲۰۱۵ صحبت خواهم کرد و این ۵ طرح رو به شما معرفی و در موردشون چند خطی توضیحات خواهم داد . ازتون درخواست میکنم با من همراه باشید :-)

ابتدا اگر با عنوان صفحه فرود آشنا نیستید پیشنهاد میکنم نوشته چگونه وب سایتی برای فروش موثر یک محصول طراحی کنیم ؟ رو حتما مطالعه کنین تا با دید بازتری بتونید این مقاله رو پیگیری کنین .

اپلیکیشن ها یا برنامک های موبایلی که بر روی اسمارت فون ها به اجرا در میان در ابعاد و کاربرد های مختلفی طراحی و برنامه نویسی میشن . این اپلیکیشن ها در سایت های دانلود اَپ برای دریافت قرار داده میشن مثل Play Store و یا کافه بازار یا ایران اپس که دارای مخاطبین زیادی هم هستند اما برخی از این اپلیکیشن ها که عموما سازنده اونها شرکت های بزرگی هم هست ، دارای یک وب سایت و یا یک صفحه فرود هستند تا بتونن ارائه این اپلیکیشن رو از طریق وب سایت خودشون هم فراهم کنند .

این وب سایت ها عموما به شکل صفحه فرود طراحی میشن چون باید کارایی جذب مخاطب رو داشته باشند و اگر اون اپلیکیشن پولی یا premium باشه باید بتونه پروسه متقاعد سازی مشتری رو هم به خوبی طی کنه .

در این نوشته تصمیم گرفتم ۵ اپلیکیشن حرفه ای که البته دارای صفحه فرود هم هستند رو به شما معرفی کنم تا با یک مقایسه کلی نقاط مشترک کلیه این صفحات رو بدست بیاریم و در صفحات فرود اپلیکیشن های خودمون ازش استفاده کنیم .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۲۶
مهندس عشق هنر

سلام به شما دوستان و همراهان عزیز ،

در این نوشته یک ابزار آنلاین که با اون میتونیم به راحتی هر چه تمام تر طراحی گرافیک آنلاین انجام بدیم رو به شما معرفی خواهم کرد .

مسلما گاهی براتون پیش اومده که نیاز به طراحی سریع یک المنت دارید و یا میخواهید یک تصویر رو ویراش کنید و هیچ نرم افزاری مثل فتوشاپ ، کارل دراور و … بر روی سیستم شما نصب نیست و یا حتی علاقه دارید در محیطی جز نرم افزارهای آفلاین طراحی انجام بدید و هنوز فرصتش براتون ایجاد نشده . خب من این فرصت رو امروز براتون ایجاد میکنم و  اگر براتون جذابه پس با من همراه باشید :-)

با Pixlr Editor لذت طراحی گرافیک آنلاین را بچشید

نرم افزار آنلاین Pixlr Editor توسط شرکت Autodesk خالق نرم افزارهای گرافیکی مثل MAYA , 3Ds Max , Autocad تولید شده . این شرکت با قدمت بسیار زیادی و تولید نرم افزارهای گرافیکی برداری با طراحی نرم افزار آنلاین Pixlr Editor ثابت کرد که در تولید اینگونه نرم افزارهای کاربردی آنلاین هم توانایی بالایی داره .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۲۳
مهندس عشق هنر

سلام به همه دوستان عزیز ،

در این نوشته قصد داریم به صورت تخصصی و با ذکر نمونه های مختلف در مورد نحوه صحیح طراحی جستجو در سایت صحبت کنیم .

اصول طراحی جستجو در سایت + ۲۲ نمونه جستجو متفاوت

متاسفانه در حال حاضر بسیار از طراحان چه در ایران و چه در خارج از کشور به اهمیت بالای بخش جستجو در طراحی ها پی نبردند و به این نکته دقت ندارند که جستجو باید به شکلی و در مکانی قرار بگیرد که فقط جنبه نمایشی نداشته باشه و به معنای واقعی قابل استفاده باشه . در طراحی جستجو همیشه به این نکته دقت داشته باشید که علاوه بر خلاقانه بودن این بخش ، باید به محتوای وب سایت و نوع کاربری و موضوع اون دقت بسیاری کرد .

اگر رابط کاربری جستجو در سایت به صورت صحیحی طراحی نشه ضربه بزرگی به نمایش محتواهای بیشتر سایت میزنه پس باید به شکلی طراحی اون انجام بشه که کاربر رو ترقیب به جستجوی محتواهای بیشتر و پیمایش صفحات بیشتر وب سایت کنه که در نتیجه زمان ماندن مخاطب در سایت رو بالا ببره و نهایتا از لحاظ مباحث سئو و الگوریتم های گوگل نتایج بسیار مناسبی رو برای سایت مورد نظر خواهد داشت .

جستجو چه ویژگی هایی دارد ؟

در زیر به چند مورد از ویژگی هایی که جستجو میتونه در طراحی داشته باشه اشاره میکنم که این موارد جزئی از دسترسی پذیری و کاربرد پذیری و چند اصل از اصول اولیه تجربه کاربری خواهد بود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۲۱
مهندس عشق هنر

سلام به شما دوستان گرامی ،

در این مقاله قصد دارم در مورد ایده پردازی ، خلق ایده ، راهکارهای طراحی و یا ایجاد ایده با شما صحبت کنم . ما در ادامه شما رو با روش های مختلف ایده یابی در طراحی وبآشنا میکنیم پس با ما همراه باشید .

 ایده چیه ، چگونه ایده پردازی کنیم و یک طرح وب را خلق کنیم ؟

به نظر من ایده یه طرز تفکر قابل اجراء ، منطقی و زیباست و زمانی که به یک طرح تبدیل میشه ، اون طرح رو از سایرین متمایز میکنه و به خلق یک اثر جدید که شاید تا به حال فرد یا فراد دیگه ای به اون فکر نکردن منتهی میشه . ایده ها در زمینه های مختلفی و در ابعاد متفاوتی وجود دارن . مثلا در طراحی وب ، استفاده از عناصر و اجسام واقعی در طرح ها میتونه یک ایده باشه و یا نوع چیدمان و یا حتی رنگ بندی میتونه یک ایده جدید باشه .

زمانی که بحث ایده و ایده پردازی میشه در کنارش صحبت از ساختار شکنی هم به میان میاد . برخی از ایده پردازان عقیده دارن که ما فقط با ساختار شکنی های پیچیده میتونیم ایده های جدیدی رو خلق کنیم و برخی هم عقیده دارن که با ایجاد ساختار شکنی های سادگی بیشتر میتونیم ایده های نو و متفاوتی رو بوجود بیاریم .

idea

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۴ ، ۰۹:۱۹
مهندس عشق هنر