معرفی نرم افزار Adobe Muse طراحی وب سایت بدون نیاز به دانش کدنویسی
سلام دوستان عزیز ،
بعضی از ماها طراح گرافیک هستیم و بعضی هم کدنویس . در زمینه طراحی وب اصولا خیلی سخت میشه فردی رو پیدا کرد که به هر دو بخش مسلط باشه . گاهاً همین که ما در یکی از این موارد تخصص داریم و از مورد دیگر یا بی اطلاع هستیم و یا علم کافی رو نداریم ، مشکل بزرگی رو برای ما ایجاد میکنه تا نتونیم به تنهایی وب سایت های مورد نظرمون رو طراحی کنیم .
نرم افزار Adobe Muse چیست ؟
شرکت Adobe حدودا در سال ۲۰۱۱ حرکتی رو شروع کرد که میشه گفت تحول عظیمی در علوم طراحی وب به شمار میومد . این شرکت نرم افزاری رو تحت عنوان Adobe Muse رو در تاریخ August ۱۵, ۲۰۱۱ در اختیار عموم قرار داد و مقرر شد که تا سال ۲۰۱۲ ( May ۷, ۲۰۱۲ ) که نسخه نهایی این نرم افزار ارائه میشه به صورت رایگان عرضه بشه . در حال حاضر هم از اینجا نسخه نمایشی اون از سری CC یا در حقیقت Adobe Creative Cloud هست ، قابل دریافته .
آخرین نسخه این نرم افزار در تاریخ June 18, 2014 برای سیستم عامل های ویندوز و مک ارائه شده .
نرم افزار Adobe Muse توانایی این رو داره که از صفر تا صد طراحی و راه اندازی وب سایت های استاتیکی شما رو انجام بده بدون اینکه شما حتی ۱ خط کدنویسی کنید ! میشه گفت این نوع طراحی وب ، نسل پیشرفته وب سایت های فلشی هستند که با نرم افزار Adobe Flash و یا Swishmaxساخته میشدند چون اون وب سایت ها هم نیازی به دانش کدنویسی نداشتند و فقط کافی بود کار با نرم افزار رو یاد بگیرید و بتونید از ابزارها به درستی استفاده کنین .
نسخه ۶۴ بیتی
Muse دارای نسخه ۶۴ بیتی هم هست که این میتونه پردازش های گرافیکی رنگی رو برای شما بسیار بهتر و جذابتر کنه .
استفاده از قابلیت AIR در Adobe Muse
در تولید نرم افزار Adobe Muse از قابلیت AIR استفاده شده که در زیر توضیحاتی در این مورد خدمتتون عرض میکنم :
ادوبی ایر (به انگلیسی: Adobe Air) یک بستر برای اجرای فلش، اکشن اسکریپت، فایلهای Html و کدهای جاوا است به شکلی که به عنوان یک برنامه تحت دسکتاپ اجرا شوند. ادوبی ایر به عنوان یک Runtime که فاقد وابستگی به مرورگر است، به اجرای برنامههای غنی اینترنتی بر روی دسکتاپ کمک میکند. اجرای برنامههای اینترنتی بر روی دسکتاپ و وب، مزایا و معایبی دارند. به طور مثال برنامههای اینترنتی تحت مرورگر نیازی به نصب ندارند در حالی که نرمافزارهای ایر نیاز به تهیه فایل نصب، مجوز و سیستم فایل دارند. البته در نقطه مقابل آن مزیت بزرگ نرمافزارهای ایر دسترسی به سیستم فایل کاربر است. در نرم افزایهای غنی اینترنتی که بر روی مرورگر کار می کنند شما غالبا فایلها را بر روی سرور ذخیره می کنید ولی در اینجا دسترسی به سیستم فایل کاربر محدودیتهای شما را در ذخیره سازی اطلاعات و خواندن آنها از میان بر می دارد که این امر انعطاف بیشتری برای نرمافزارهای شما به همراه دارد.
قسمت های مختلف نرم افزار Adobe Muse
Planning : در این بخش شما صفحات سایت، صفحه اصلی و نقشه سایت را مشخص می کنید. این بخش ارتباط صفحات با یکدیگر و تعامل آن ها را مشخص می کند. همچنین سایز صفحات نیز در این بخش تنظیم می شوند.
Design : در اینجا شما طراحی وب سایت را آغاز می کنید. تصاویر، متن، ویدیو و سایر عناصری که در وب سایت ها می بینید را می توانید در این جا به کار بگیرید تا سایت خود را طراحی کنید. امکانات در این بخش بسیار جالب توجه هستند. انواع انیمیشن ها، منوها، اسلایدرها، تب ها و سایر عناصر طراحی رابط گرافیکی کاربر در دسترس هستند. شما همچنین می توانید در طراحی از قابلیت شناور بودن عناصر نیز کمک بگیرید. کافی است هر چه می خواهید با ماوس بر روی صفحه بکشید و رها کنید.
Preview : در این بخش پیش نمایشی از سایتی که طراحی کرده اید را همراه با تمام عناصر حرکتی و بصری خواهید دید.
Publish : سر انجام در این بخش می توانید سایت خود را بر روی وب منتشر کنید و آنچه که به صورت بصری طراحی کرده اید به صورت صفحات وب و همراه با کد تحویل بگیرید.
آیا میشه Adobe Muse رو جایگزین سیستم های مدیریت محتوایی مثل جوملا یا وردپرس کرد ؟
یادتون نره که ادوبی میوز یک نرم افزار طراحی وب سایت به صورت استاتیک هست نه داینامیک . وب سایت هایی که در ادوبی میوز ساخته میشن امکان اتصال به پایگاه داده و یا SQL رو ندارند جز اینکه بر روی یک سیستم مدیریت محتوا پیاده سازی بشن . پس مقایسه این نرم افزار با CMS های سایت ساز از پایه و اساس اشتباه هست .
نظر شما در باره نرم افزار Adobe Muse چیه ؟
مهم نیست از این نرم افزار استفاده میکنین یا نه ولی علاقه داریم دیدگاه شما رو بدونیم ، پس دیدگاهتونو با من سایر دوستان به اشتراک بزارید