آموزش Brush Tool در فتوشاپ
سلام دوستان عزیز ،
در این نوشته میخوایم در مورد آموزش Brush Tool در فتوشاپ صحبت کنیم و کاربرد Brush ها رو در طراحی گرافیک تشریح کنیم پس خواهش میکنم با من همراه باشید :
Brush براش چیست ؟
منظور از براش یا Brush ، ” قلم مو ” هست که ممکنه ما در کودکی بارها و بارها به همراه آبرنگ با اون نقاشی کشیده باشیم . براش ها نسبتا کاربرد بالایی در فتوشاپ دارند اما ما کمتر از اونها در طراحی وب استفاده میکنیم ولی به خاطر اهمیت بالایی که دارند ، لازم دونستم در موردشون توضیحات کاملی بدیم .
Brush ها در حقیقت تصاویری هستند که شما میتونید اون ها رو به صورت سمپل براشی ازشون استفاده کنین به عبارت دیگه هر عکسی میتونه به براش تبدیل بشه . مثل عکس برگ درخت . برای اینکه بیشتر با کاربرد این ابزار آشنا بشید به ادامه آموزش توجه کنین .
Brush Tool چیست ؟
نرم افزار فتوشاپ امکان جذابی به نام Brush Tool رو در جعبه ابزارهای جادویی این برنامه قرار داده که شما میتونید براش های مختلف رو در اختیار داشته باشید و یا اونها رو حذف کنین و یا حتی براش های جدید اضافه کنین . براش ها و یا در حقیقت قلم موها ، حالت های مختلفی دارند و هر کدوم در جای مورد نیاز استفاده میشه . برای اینکه بتونید از این براش ها استفاده کنید کافیه طبق تصویر زیر روی Brush Tool کلیک کنین و سپس روی صفحه کار خودتون کلیک راست کرده تا بتونید جعبه ابزار براش رو مشاهده کنین .
پس از کلیک راست کردن روی صفحه نمایش و محیط کار فتوشاپ ، جعبه زیر رو مشاهده میکنید :
همینطور میتونید این ابزار رو با فشردن کلید B فعال کنید و از طریق منوی Window و انتخاب گزینه Brush میتونید جعبه ابزار اصلی و کلی رو فعال کنین . به تصویر زیر دقت کنین :
چگونه از Brush براش ها استفاده کنیم ؟
برای اینکه بتونید از یکی از براش ها استفاده کنید کافیه از طرق هایی که در بالا عرض کردم یکی از براش ها رو انتخاب کنید و با فشردن کلید چپ موس و نگه داشتن اون در سند گرافیکی خودتون و همینطور حرکت دادن موس به طرف های مختلف ، براش مورد نظرتونو در اونجا خلق و ترسیم کنین .
تفاوت Brush با Shape چیه ؟
عموما براش با شیپ اشتباه گرفته میشه چون تا حدودی یک شکل و کاربرد رو دارن ولی در حقیقت ساختار اونها کاملا از هم جداست . Brush ها تنها تصاویری هستند که ما توسط ابزار Brush Tool میتونیم اونها رو به صورت متعدد و پیوسته استفاده کنیم . دقت کنین ذات براش یک عکس هست و وقتی شما اندازه قلم مو رو بیشتر از اندازه عکس اون براش کنید کیفیت براش بسیار پایین میاد و این یکی از مشکات براش هاست ولی Shape ذات برداری ، وکتوری داره و یه جورایی کاربرد اون هم جاهای دیگریست . شما شیپ رو میتونید در ابعاد و اندازه بی نهایت بزرگ کنید و استفاده کنید و هیچ محدودیتی ندارید . شیپ ها هم حالت های مختلفی دارند که در جعبه ابزار Custom Shape موجود هست و قابلیت اضافه کردن هم داره و ما در نوشته های بعدی رو مورد اون صحبت میکنیم .
امیدوارم این آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته باشه و تونسته باشم شما رو با Brush ها بیشتر آشنا کنم . در آموزش های بعدی هم با ما همراه باشید .